Anketa
07.06.2019
Turnir je bolji kada je :

više ekipa i lošija je kvaliteta
manje ekipa i bolja kvaliteta
ni jedno ni drugo
Pogledaj rezultate
Tražilica
Google

Linkovi
Info
15. večer turnira
Utorak, 11.07.2017  

Sinoć smo dobili prva dva polufinalista 9. turnira Konavoskih sela.

ŽUPA DUBRAVKA-ŽUPA PRIDVORJE 4:1

Večer smo otvorili utakmicom za prvo mjesto skupine A.S prve pozicije dalje ide župa Dubravka koja ostvaruje drugu uvjerljivu pobjedu.Strijelci su bili D. Miloglav X2,P. Bjeloš X2 za Dubravku, a za Pridvorje I.Vukić.

ČILIPI-ZVEKOVICA 1:3

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici susrele su se dvije najuspješnije ekipe u dosadašnjih 9 izdanja turnira.Utakmica je dokazala zašto se naziva finale prije finala i na terenu i na tribinama.Kako odmiče turnir Zvekovica sve više podiže formu i sinoć su pokazali da će ih biti teško zaustaviti.Čilipljani sinoć iako su imali terensku inicijativu većinu utakmice jednostavno nisu bili na razini koja je potrebna za pobijediti jedan spoj iskustva i mladosti koji ima Zvekovica, previše je tu bilo soliranja, a premalo timske igre.Za Zvekovicu su zabili Radičević, Katić i Vodopija, a za Čilipe P.Njire.

MEĆAJAC-PRIDVORJE 6:3

Vrlo dinamična utakmica s dosta tenzija u kojoj je Mećajac pokazao da nije slučajno lani završio među 4 najbolja.Pridvorje pružilo solidan otpor i ne bi bilo nezasluženo i da su oni prošli, ali je strpljiva igra i dobra obrana Mećajca odradila svoje, a nakon toga golovi sami dođu.U prvom polufinalu tako nas očekuje susjedski derbi Mećajca i Zvekovice.Strijelci su bili za Mećajac Hojsak X3, Ž.Radoš X2 i Miličević, a za Pridvorje N.Dragić, A.Dragić i Đurić.

 

  • Euridik Slavoslav - Ovde je očita pristranost urednika. Da Pridvorje koje je popilo pola tuceta je moglo proći dalje. Smehotres, posebice kada se zna da s druge strane je Žele, čovek magioničar. S druge strane niti jedan četvrtfinalist nije stresao pet puta protivničku mrežu, a Mećava je to učinila šest puta. Ovde očito ne vrede zakoni Fizike i Matematike, praktički nešto i slično kao kad Žele ima loptu, jer tada sveopći haos u protivničkim ekipama, a njegove lopte prkose svim silama koje hoće da zaustave Želetov pas i u retki situacijama šut na gol. Moleo bi organizatore da odmah uruče Želetu trofej za najboljeg igrača, trofej fair playa, trofej naj asistenta, i trofej najatraktivnijeg igrača. To je najmanje što možete učiniti nakon ovakvih paušalnih tekstova.
Sponzori



" L I N E A " salon pokućstva
ADRIATIC-OSIGURANJE
Caffe bar "PERGOLA"