Anketa
07.06.2019
Turnir je bolji kada je :

više ekipa i lošija je kvaliteta
manje ekipa i bolja kvaliteta
ni jedno ni drugo
Pogledaj rezultate
Tražilica
Google

Linkovi
Ljuta
FINALE 10. TURNIRA KONAVOSKIH SELA
Četvrtak, 19.07.2018  

 

  SOKOL Dubravka pobjednik je jubilarnog desetog TURNIRA KONAVOSKIH SELA . U napetoj utakmici protiv uvijek odlične momčadi Zvekovice kojoj je ovo peto finale , koja je tražila svoj treći naslov ipak nije uspjela . Momci iz Dubravke su pred prepunim gledalištem pobjedili 2:1 . Godinama sanjaju i gore u želji ali nisu imali dobar put a ni sreće . Tako poslje prvog pobjednika Dunava prenosni pokal se vraće u susjednu Dubravku ili jednostavnije rečeno na Potok . Mi čestitamo i pobjednicima i gubitnicima .

U utakmici za treće mjesto momčad Popovića je pobjedila Obod koji ipak nije imao snage za još jednu dobru utakmicu . Rezultat je bio 5:2 . 

Dječaci iz Čilipa su najbolji u turniru dječaka , drugi su Pridvorjani i treći su prošlogodišnji pobjednici iz Dubravke .

Najbolji igrač turnira je MATEJ PEROVIĆ , najbolji strijelac ANTE ARBANASIN , najbolji vratar IVO ĐUKAN . Nagradu za fer play osvojili su momci iz DVD Čilipa .

U turniru djece najbolji igrač je Toni Skurić , najbolji vratar Bruno Miloglav , najbolji strijelac Miho Bupić i fer play ekipa je brastvo Dimitrije i Martin .

Svim natjecateljim , posjetiteljima , sponzorima , uzvanicima , ljudima sa dobronamjernim savjetima i posebno sucima na čelu sa Andrejom Topićem veliko HVALA što su bili dio jubilarnog desetog TURNIRA KONAVOSKIH SELA . 


Upišite komentar

Ime:
Komentar:
  • realni - Potpuno nekorektno optuživat organizatore za bilo kakva namještanja kad je sve bilo transparentno od prvoga dana.Kao da su oni znali ko će završit na kojemu mjestu i ko će koga pobjedit,nešto slično kao da se naši žale zašto su morali igrat finale sa francuzima.Navodno je ovo zadnji turnir u Ljutoj,Bogu hvala terena ima po Konavlima preuzmite gospodo pa organizirajte bez namještaljki.
  • Zvekovica - Cestitka igracima Sokola na zasluzeno osvojenenom jubilarnom turniru
  • .VUK - Čestitke iskrene SOKOLOVIMA NA 10 OSVOJENOM TURNIRU ALI ZAŠTO PRESTAT GOSPODO ???
  • ISTINA - Ili ovo realni nije realan ??
  • Aaaa - Svaka cast ljucani..nije lako 10 godina ovo organizirat...ali nemojte odustat od ovog turnira barem radi ovih sljedecih generacija koje dolaze..
  • GRUPE - Ljućani su odradili veliki poso ovih 10 godina i na tome im neizmjerno hvala! Nije se lako žrtvovat svako veče mjesec dana. Puštimo zaradu (ako je ima). Nije ona vrijedna njihove velike žrtve. Možda bi bilo dobro pokrenut turnir, ako Ljučani neće više, u više konavoskih sela. Hvala Bogu ima sad dosta igrališta. Može se na primjer igrat po grupama u pojedinim selima koja žele to organizirat, a onda finale na Ljutoj ili negdje drugo prema dogovoru. Slična sustav kao svjetsko i europsko prvenstvo. Bila bi to prilika za ljude koji nisu dolazili na Ljutu da vide utakmice u svom selu. Ljućanima bi olakšali, a drugi bi dobili malo više posla. U ovakav sustav bi se morala uključiti Općina tj. njen resor za sport ili kako li se već zove.
  • jurgen klopp - Na kraju turnira ostaju najbolje i fizički najspremnije momčadi, Radi kvalitetnije igre i veće atrakcije za gledanje predložio bih da se polufinale i finale igraju sa igračem manje, tj 4 igrača i golman.
  • popovići - koliko je na kraju finula utakmica s obodom za treće mjesto? 5:2 ili kako piše na mnk.enkel 3:1?
  • Rabota - Ove godine je turnir bio losije popracen najvise radi nevjerovatnog uspijeha Hrvatske reprezentacike koja je igrala finale 15.07. te se stoga ljudi uopce nisu zainteresirali za turnir radi kolektivne euforije. A i kisa je prvih tjedan dana stalno radila probleme. Dogodine nema nikakvog prvenstva pa ce interes publike opet biti velik.
  • NAMIRENI - Može dogodine na GRUDI........TRAVA UMJETNA 4 + 1.....JUĆANI SU......odradili vrhunski
  • Realni - Neka ga nema više ,napokon! Organizacija sve lošija i lošija ,ogromna zahvala sucima oni su sve😪
  • jurgen klopp - Ljuta je idealno mjesto i dobri su domaćini. Nije lako ono radit svake godine i nije korektno im zamjerat ovo i ono..Ako neko drugi bude organizirao i radio vidjeće koliki je to poso.
  • Aaaa - Ma na kakvoj grudi...ako ima bit nek bude u ljutoj i gotovo
Sponzori



" L I N E A " salon pokućstva
ADRIATIC-OSIGURANJE
Caffe bar "PERGOLA"