Anketa
07.06.2019
Turnir je bolji kada je :

više ekipa i lošija je kvaliteta
manje ekipa i bolja kvaliteta
ni jedno ni drugo
Pogledaj rezultate
Tražilica
Google

Linkovi
Ljuta
SUPER VIJEST
Petak, 07.06.2019  

 

 Najvjerovatnije prvi puta na našem turniru samostalno će nastupiti momčad iz Drvenika . Ushićeni smo , sretni i ovo nam je veliki poticaj . 

Da nebi ova dobra vijest bila sama , donosimo još jednu dobru vijest , a to je da nam se drugi pobjednik poslje godine pauze vraće . Za one koji to ne znaju to je Hajduk Radovčići .

Nadamo se , da će se prijave i turnir nastaviti u ovom raspoloženju . Vidimo se uskoro .


Upišite komentar

Ime:
Komentar:
  • ekidik Metodije - Valja se priča iza kuloara da se Željko Radoš - Žele, nakon turobne prošle sezone u kojoj se našao u nemilosti izbornika Mećajca Mate, vraća u postavu Mećajca za ovo izdanje turnira. Narasle su zazubice svim iskrenim konavoskim nogometnim sladokuscima. Lani je Željko odigrao samo jednu utakmicu, onu prvu. Nakon što nije bio u postavi u drugoj utakmici, ljudi su jednostavno odustali od gledanja turnira pa su tribine bile pune samo na završnici. Neki su povezivali prazninu na tribinama sa guranjem Hrvatske na SP-u u Rusiji, ali zna se vrlo dobro PRAVI razlog. To je igrač koji će vratiti publiku u Ljutu u onom broju kakav je bio u prvim godinama turnira. A mi možemo samo zahvaliti Bogu i razumnosti Želeta da se vrati jer je poslušao bilo konavoskih navijača. Ovim potezom je Mećajac još za najmanje 15% jači i uvjeren sam da napada titulu nakon 10 neuspješnih godina. Vidimo se u Ljutoj!
  • Tete - A jope znali su rije jedna lastavica ne čini premaječe, ma ne umijem vam kazat, biće tako kad stariji kažu aaaaaa, prigorjet če mi prosujaaaa... Alate vi...
  • Starija gospođa - Maloga Marinovića ubacit u ekipu Pridvorja, mali je eksplozivan a i meni jako drag.
Sponzori
" L I N E A " salon pokućstva
ADRIATIC-OSIGURANJE
Caffe bar "PERGOLA"
Ć A T O d.o.o. knjigovodstveni servis