Anketa
07.06.2019
Turnir je bolji kada je :

više ekipa i lošija je kvaliteta
manje ekipa i bolja kvaliteta
ni jedno ni drugo
Pogledaj rezultate
Tražilica
Google

Linkovi
Ljuta
15.večer
Četvrtak, 04.07.2019  

 

 Baš kao što smo i prognozirali jučer , tribine su svaku večer sve punije i punije , jer neizvjesnost natjecanja malo po malo dostiže vrhunac . I sinoć smo imali zanimljivu večer .

Ž.GRUDA - Ž.CAVTAT 1 : 3 - Odličnu utakmicu odigrali si mladići iz župe Gruda i župe Cavtat . Cavtaćani su na polovici drugog poluvremena vodili sa 3:0 , međutim dječaci iz župe Gruda se bude , odmah smanjivaju na 3:1 i do kraja utakmice stvaraju niz šansi međutim lopta im nije htjela ući u gol . Publika je bila jako zadovoljna prezentacijom djece , i zasigurno polufinalni i finalni mečevi će biti jako zanimljivi .

P.BRDO/KAR. - OBOD  5 : 3 - Odlična utakmica puna tempa i sa puno postignutih golova podigla je temperaturu na stadionu u Ljutoj . Ovu utakmicu odlučila je kratka klupa Obođana , tj. samo jedna zamjena a tako se ne može parirati raspoloženoj ekipi Pavljeg Brda i Karasovića , pogotovo kada u ekipi imate raspoloženog Balda Cicjelja koji je načeo Obođane sa prva dva gola . 

ZAST./TUŠ. - PRIDVORJE 0 : 5 - Ovo je bila dobra utakmica u prvih 25 minuta i dosta rezultatski neizvjesna , međutim odlični i raspoloženi Pridvorjani podižu tempo utakmice i zasluženo pobjeđuju vrlo visokim rezultatom . Zastolje i Tušići ove godine su odlično odigrali ovaj turnir i postigli su najbolji uspjeh do sada . Iako su im očekivanja bila i veća moraju biti zadovoljni postignutim rezultatom . Pridvorju je ove godine ovo već treća visoka pobjeda i za puno stvari će se pitati do kraja turnira .

U petak u drugoj polufinalnoj utakmici imamo veliki derbi između Pavljeg Brda i Karasovića te sa druge strane zahuhtalog Pridvorja . Po dosadašnjim utakmicama i načinu igre ovaj polufinalni dvoboj trebao bi biti sa puno postignutih golova , to podiže temperaturu na tribinama .

Iza nas je ostala još jedna spektakularna večer u kojoj je malo tko pošao nezadovoljan sa tribina stadiona u Ljutoj . Preostala su nam još dva dana  natjecanja  , 4 utakmice , tj. ovogodišnji vrhunac . Kada pogledamo parove polufinala to je spektakl . Finale je samo po sebi spektakl , međutim natjecateljski spektakl , svoj vrhunac po nama će biti u petak kada su po rasporedu polufinalne utakmice . Dunave - Čilipe je više od utakmice , više od nogometa to je prestiž . To je utakmica koja se zauvjek pamti zbog toga će svi igrači izgoriti na terenu da svome selu donesu pobjedu .

U nedjelju poslje vatrometa nastupaju MATKO I BRANE .


Upišite komentar

Ime:
Komentar:
  • Udruga B.A.B.E. - Organizatori, ovim putem moramo izraziti naše nezadovoljstvo pravilnikom turnira! Naime, članak 4., stavak 5. Pravilnika (iz 2013, drugog nismo uspjeli naći) kaže da pravo nastupa imaju igrači: Ako otac igrača je rođen i živio je od rođenja najmanje 5 godina u mjestu za koje igrač nastupa A gdje su tu majke??!!! Ovo je eklatantni primjer rodne diskriminacije i tražimo hitnu izmjenu pravilnika za sljedeći turnir. Hvala.
  • I - Velika nepravda je večeras nanesena ekipi PBK, očito igranje rukom metar od sudca a on stoji ko kip, očito nekima smeta ovo jedinstvo PBK, sramota organizatora, ali kako naša pjesma kaže Samo je nebo jače od nas, sve čestitke ekipi Pridvorja,
Sponzori
" L I N E A " salon pokućstva
ADRIATIC-OSIGURANJE
Caffe bar "PERGOLA"
Ć A T O d.o.o. knjigovodstveni servis