Anketa
07.06.2019
Turnir je bolji kada je :

više ekipa i lošija je kvaliteta
manje ekipa i bolja kvaliteta
ni jedno ni drugo
Pogledaj rezultate
Tražilica
Google

Linkovi
Ljuta
16. večer , polufinale
Subota, 06.07.2019  

 

 SPEKTAKL !!!

Najkraći i najbolji opis sinoćnje nezaboravne večeri u Ljutoj je spektakl . Sve dodatne tribine su bile prepune , za glavnu se podrazumjeva . Od četiri polufinalne utakmice (dvije djece i dvije glavnog turnira ) tri su odlučili penali . Uvjereni smo da je ovo najjača ikada u 11 godina polufinalna večer . Rezultati su bili sljedeći :

Ž.ČILIPI - Ž.PRIDVORJE 2:2 P5:4 - Odlična utakmica dviju podjednakih ekipa odlučila je lutrija penala . Djeca su prikazala odličan nogomet u kojem su uživali svi gledatelji . Bravo za obje ekipe ! 

Ž.DUBRAVKA - Ž.CAVTAT 8:0 - Ovo je bila jednosmjerna utakmica u kojoj je puno bolja bila ekipa iz Dubravke i na dobrom putu su da obrane naslov . Ž. Cavtat ostaje borba sa Ž.Pridvorje za brončanu medalju .

DUNAVE - DVD ČILIPI 1:1 P 4:3 - Ovo je bila tvrda utakmica bez puno izrazitih šasni . Prvi  su u vodstvo  došli vatrogasci , međutim Dunave prvi osvajači turnira usprkos tomu što im je prvo poluvrijeme nedostajao njihov najbolji igrač Leo Pušić vraću se u utakmicu . Drugo poluvrijeme je bila više pozicijska igra bez puno rizika i izrazitih šansi . U lutriji penala pobjedu odnose Dunavljani i nakon punih deset godina evo ih opet u finalu . Malo tko je vjerovao u njih , ali oni su vjerovali u sebe i tu su gdje su . DVD Čilipi je također ušao opušteno u turnir i nijanse su odlučile da ne uđu u finale . Bravo za obje ekipe.

PAVLJE BRDO I KARASOVIĆI - PRIDVORJE 4:4 P7:6 - Završni čin sinoćnjeg spektakla započeo je u 23:25 minuta . Prepune tribine , dvije navijačke skupine i odličan nogomet su bili odlični za završni dio večeri . Pridvorjani su poveli sa 2:0 . P.Brdo/Karasovići se vraću na 2:2 . Zatim Pridvorje opet zabija dva gola i do kraja utakmice je 5 minuta , međutim žilavi momci iz Pavljeg Brda i Karasovića se vraćaju i dovodu utakmicu do penala. Atmosfera je bila užarena . I tu nije bio kraj preokretima. Prvi kiksavaju Pridvorjani i tada se činilo da Pridvorje opet neće u finale , međutim momci iz Pavljeg Brda i Karasovića nemaju koncetraciju i falivaju u seriji do tri penala , zatim i u raspucavanju i Pridvorjani slave svoj prvi ulazak u finale .

Sinoćnji spektakl je odličan uvod u ono što nas očekuje sutra večer u finalu 11.TURNIRA KONAVOSKIH SELA . Cijeli turnir je odlična atmosfera , odličan se nogomet igra , izvrsna je posjećenost i nema razloga da ovo ne bude najbolje finale do sada . Dođite sutra na tribine stadiona u Ljutoj i uživajte u atmosferi , dobrom nogometu , vatrometu i na kraju na zabavi gdje će nas zabavljati MATKO I BRANE .

  • Navijač - Dunave osvajaju nakon 10. godina
  • Ante x - Spektakl?! Najjaca ikad polufinalna vecer?!? Odlican nogomet!?? Na kojim si ti drogama?!
  • Dunave - Ovim putem se želimo zahvaliti ekipi DVD Čilipa na iznimno fer i korektnom ponašanju ne samo tijekom same utakmice, nego i prije kada su bezrezervno prihvatili da se početak odgodi kako bi naš igrač Leo Pušić mogao stići. Hvala i nadamo se kako ćemo se susretati u završnicama turnira i narednih godina!
  • Ispravak - Zupa Dubravka ne brani naslov djece lani su bili 3.
  • Navijač - Najbolji golman tuenira Nikša Pušić
  • I - Baš lijepo što cenzurirate komentare
  • administrator - Cenzuriramo uvredljive komentare na račun bilo koga .
  • DVD Čilipi - Hvala Dunave na komentaru.
  • I - Istina nije uvredljiva,
  • Kako to? - 11 godina a Gruda 0 titula. Kako to? Kako to?
  • Dsshh - Stvarno steta sto se grudensburg nije prijavio
  • tete - Što Bog da i sreća junačka. Naše bogomoje i njijovi junaci, neka bude pošteno, pa neka dobije boji moji manjci.....Samo lijepo ušesno...
Sponzori



" L I N E A " salon pokućstva
ADRIATIC-OSIGURANJE
Caffe bar "PERGOLA"