Anketa
07.06.2019
Turnir je bolji kada je :

više ekipa i lošija je kvaliteta
manje ekipa i bolja kvaliteta
ni jedno ni drugo
Pogledaj rezultate
Tražilica
Google

Linkovi
Ljuta
NAJAVA FINALA
Subota, 09.07.2022  

 

  Večeras nakon četrnaest godina igra se 12 veliko finale TURNIRA KONAVOSKIH SELA . Vjerujemo da je ovo događaj za koji svaka Konavoka i Konavljanin znaju i da je vrlo malo ljudi iz konavala da nisu nas posjetili u ovih četrnaest godina. 

A sada da vas upoznamo sa ovogodišnjim Finalistima.

DUBRAVKA je srčana momčad koja je osvajač jubilarnog desetog turnira . Odlično su izbalansirana ekipa u kojoj imaju mladost , iskusne prekaljene igrače poput Pulića i dva prvoligaška igrača Đuraša i Perovića . Znalo im se u prošlosti dogoditi da kiksaju utakmice u kojima su bili izraziti favoriti , ali zadnje vrijeme to nije slučaj . Ukratko odlična ekipa koja je zasluženo u finalu . Treba napomenuti da imaju svoje vijerne navijače koji im uvijek davaju vjetar u leđa što je na ovakvim utakmicama možda i ključna stvar da igrači izvuču iz sebe još onih pola posto koji su potrebni za pobjedu .

ČILIPI - Mlađa ekipa od Dubravke koja je davno naparavila smjenu generacija u kojoj redom igraju momci koji su kao tinejdžeri 2014 osvojili treće mjesto pod nazivom Transformator . Jako su brzi , eksplozivni i dobro su izbalansirani i igraju otvoren nogomet . Ipak najveća im je snaga golman Krilanović , te Zadro i Trtoman . Do finala su došli sa svim pobjedama , ali valja napomenuti da su u gotovo svakoj utakmici primili gol. Čilipi su 2012 i 2013 godine bili osvajači , 2011 su na penale izgubili finalnu utakmicu protiv već pomalo zaboravljenog Juga i osvojili srebrenu medalju .

Po svemu do sada viđenom trebali bi imati neizvjesnu i uzbudljivu utakmicu u kojoj će nijanse odlučiti pobjednika , međutim u nogometu je nezahvalno bilo što prognozirati . Za sve gledatelje ovo bi trebalo biti poslastica turnira.

U utakmici za treće mjesto igraju Pavlje Brdo i Karasovići protiv nas Ljute .

Pavlje Brdo i Karasovići do ove utakmice za treće mjesto primili su dva gola kroz skupine , a u nokaut fazi su bez primljenog gola uz impresivnu gol razliku od 22:2 , a za one koji nisu detaljno pratili utakmice od finaliste Čilipa izgubili su nakon izvođenja penala . Ukoliko Pavlje brdo i Karasovići osvoje medalju to bi im bila druga brončana medalja (prvu su osvojili 2019) i treća ukupno jer napominjemo 2015 godine su bili osvajači ovoga turnira .

Ljuta . Što reći o nama? Prije početka turnira smo se prebrojavali koliko nas ima međutim svijesni naše inferiornosti prema naprijed formirali smo čeličnu obranu i do polufinalne utakmice primili smo samo jedan gol , a treba napomenuti da smo u četvrtfinalu izbacili možda glavnog ovogodišnjeg favorita Obod koji je u svojim redovima imao najbolje igrače iz cijelog Cavtata . U polufinalnoj utakmici nismo bili pravi i to nam se osvetilo . Ukoliko večeras osvojimo medalju to bi bila druga poslje srebrene medalje na drugom turniru .

U finalu djece igraju Ž. Pridvorje i Ž. Cavtat 2 . Obje ekipe su odlične a do finala je suverenije prošla ekipa iz Cavtata 2 . Ipak ovo je samo jedna utakmica u kojoj će pobjediti ona ekipa koja ima veću želju .

OBAVIJEST : Na bočalištu će biti televizija i moći će se pratiti finale superkupa između Hajduka i Dinama . 

Također molimo posjetitelje da što više koriste donje parkinge koji će biti označeni , te da se ostavlja dovoljan razmak za prolaz vozila .

Moimo roditelje da paze na svoju djecu da za vrijeme utakmica budu dalje od terena . Hvala 

 


Upišite komentar

Ime:
Komentar:
  • DUNAVE - Cestitamo nasim susjedima i prijateljima na osvojenom naslovu! Isto tako sve pohvale organizatorima na jos jednom vrhunski organiziranom turniru,svaka cast!
Sponzori



" L I N E A " salon pokućstva
ADRIATIC-OSIGURANJE
Caffe bar "PERGOLA"