Anketa
07.06.2019
Turnir je bolji kada je :

više ekipa i lošija je kvaliteta
manje ekipa i bolja kvaliteta
ni jedno ni drugo
Pogledaj rezultate
Tražilica
Google

Linkovi
Ljuta
ZAVRŠNO VEČER I OSVRT
Nedjelja, 10.07.2022  

 

 Sinoć nakon 16. večeri došli smo do kraja ovogodišnjeg izdanja TURNIRA KONAVOSKIH SELA LJUTA 2022 .

U prvom redu čestitke pobjedniku Dubravci koja je zasluženo osvojila turnir pobjedom od 3:2 nad ekipom Čilipa . Ovo je bila utakmica gdje su momci iz Dubravke blic krik akcijom u prvih pet minuta došli do vodstva od 2:0 . Vidjelo je da su se u Dubravci pomno pripremali za ovu utakmicu i iznenadili Čilipljane koji su vrlo vjerovatno očekivali da će oni napadati , ali dogodilo se suprotno i u petoj minuti rezultat je bio 2:0 . Nakon uvodnog šoka Čilipljani se oporavljaju ali na poluvremenu je rezultat 2:0 . U drugo poluvrijeme Čilipi ulaze odlučnije ali iskusni momci iz Dubravke se povlače i čekaju svoju priliku iz kontre i jednu takvu koriste da bi došli do rezultata 3:0 . Nakon trećeg gola Čilipljani se bacaju na glavu i pet minuta prije kraja rezultat je 3:2 . Više od ovoga nisu mogli i Dubravka zasluženo osvaja ovogodišnji turnir .Velike čestitke Dubravci na briljantnoj utakmici i zasluženom osvajanju turnira . Čilipima ostaje nada da će u idućem izdanju doći još bolji i pokušati treći puta biti osvajač , u svakom slučaju čestitke na odličnom nastupu .

U utakmici za treće mjesto Pavlje Brdo i Karasovići suvereno bez imalo šanse pobjedili su nas Ljutu rezultatom 6:0 . Ovako visokoj pobjedi kumovale su dvije stvari koje su se spojile , a to su velika kvaliteta koja se nalazi u redovima Pavljeg Brda i Karasovića koji su se objektivno mogli naći na mjestu finalista Čilipa i nas Ljute koji glavom poslje četvrtfinala nismo došli na posljednje dvije utakmice . U svakom slučaju ostvarili smo rezultat iznad očekivanja . Pavljem brdu i Karasovićima ostaje žal jer su imali kvalitetu za medalju većeg sjaja  , ali može im biti utjeha jer su  neke podjednako kvaltetne zapele i ranije  .

U utakmici finala djece Cavtat 2 je pobjedio Ž. Pridvorje rezultatom 5:0 i zasluženo osvojio prvo mjesto , najviše na krilima Ivana Kutlića za kojega će se još čuti u budućnosti . 

Ali nije samo Ivano budućnost ima u Konavlima puno dobrih mladih igrača za koje je u prvom redu zaslužna akademija . Ovogodišnji turnir djece nije objektivan pokazatelj jer godište 2007 i 2008 je u Konavlima deficitarno djecom u odnosu na druga godišta , tako da su neke ekipe igrale sa dosta mlađima od 2007 godine i odnos snaga nije baš bio realan . U svakom slučaju čestitke i veliko Hvala djeci , trenerima i roditeljima što su obogatili ovaj turnir .

Čestitke svim ekipama glavnog turnira koje su se ove godine okupile i nastupile na turniru . Hvala i Vama naši čitatelji i posjetitelji koji ste ove godine dolazili u velikom broju i razuvjeril ste nas i sve one koji su sumnjali u opstanak ovog turnira . Hvala i svim onima koji su nas pomagali na bilo koji način da ovogodišnji turnir uspije . Ispričavamo se zbog grešaka koje smo učinili i primiti ćemo kritike jer one su način da budemo bolji .

Pozdrav iz Ljute !

  • DUNAVE - Cestitamo nasim susjedima i prijateljima na osvojenom naslovu. Isto tako cestitke i organizatoru na jos jednom uspjesno organiziranom turniru.Bravo svima!
  • DUNAVE - Cestitamo nasim susjedima i prijateljima na osvojenom naslovu. Isto tako cestitke i organizatoru na jos jednom uspjesno organiziranom turniru.Bravo svima!
  • Zasto - Zasto ne objavljujete komentare?
Sponzori" L I N E A " salon pokućstva
ADRIATIC-OSIGURANJE
Caffe bar "PERGOLA"