Anketa
07.06.2019
Turnir je bolji kada je :

više ekipa i lošija je kvaliteta
manje ekipa i bolja kvaliteta
ni jedno ni drugo
Pogledaj rezultate
Tražilica
Google

Linkovi
Ljuta
18. VEČER LJUTA 2023 FINALE
Nedjelja, 09.07.2023  

 Pred prepunim stadionom u Ljutoj u rekordnoj posjećenosti u povijesti ovog turnira odigrale su se tri završne utakmice TURNIRA KONAVOSKIH SELA LJUTA 2023 .

 DJECA CAVTAT 2 - ČILIPI         8:0

U finalu djece utakmica je iz početka krenula u jednom smijeru , a to je smjer pobjede ekipe Cavtata 2  . Ovo je odlična i uigrana ekipa sa odličnim pojedincima . Ekipa iz župe Čilipe je dobra ali nedovoljno dobra da se suprostavi najboljoj ekipi na turniru djece Svakako čestitke i jednim i drugim na osvojenim medaljama .

 

BAČEV DO  - ČILIPI       3:3       4:5

Odlična vrlo borbena utakmica u kojoj je postignuto čak 6 golova u regularnom dijelu natjecanja . U utakmicu su puno bolje ušli igrači Bačev Dola i do polovice drugog poluvremena rezultat je bio 3:1 . Međutim uporni Čilipljani vraćaju se sa dva gola i dva minuta prije kraja rezultat je izjednačen. Bačev do je desetak sekundi prije kraja utakmice imao veliku šansu za pobjedu i prvu medalju na ovom turniru ali lopta nije ušla u gol . U lutriji penala bolji su bili Čilipljani i odnose brončanu medalju u Čilipe .Mi im ovom prilikom čestitamo na uspjehu .

Bačev do opet nije imao sreće da se okiti prvom medaljom a od početka turnira uvijek su tu negdje oko četvrtine finala , a ovo im je drugi put da gube utakmicu za 3 mjesto . Želimo im više sreće i upornosti na sljedećim turnirima .

 

DUBRAVKA - OBOD       1:1        2:3

 

Veliko finale je bila baš veliko i vrlo uzbudljivo . Vrlo tvrda utakmica u koju je bolje ušla ekipa iz Dubravke i povela pogotkom Franja Urlovića je u prvom dijelu prvog poluvremena . Do predzadnje minute utakmica je bila tvrda i ispresjecana puno puta zbog traka u terenu . Dubravka je imala šansu potvrditi pobjedu , međutim nisu to učinili , a kazna im je stigla minutu i dvadeset sekudi prije kraja. Izjednačujući gol za Obod postigao je Nikša Milković . Poslje postignutog pogotka gledalište je eruptiralo . U zadnjoj minuti nije ništa događalo . Pristupilo se izvođenju penala  a bolji su bili Obođani i osvajaju po prvi puta TURNIR KONAVOSKIH SELA . 

Ovom prilikom još jedanput čestitamo ekipi Oboda koja je gorela u želji da osvoji ovaj turnir . Kapetan Vlaho Grbešić koji je u bogatoj karijeri osvojio gotovo sve , ovo je bilo kako on kaže jedino što mu je falilo . U početku natjecanja nisu baš dobro počeli , ali kako je natjecanje odmicalo bili sve bolji i bolji . Imamo osjećaj da su igrali na 150 posto svojih mogućnosti , a kada tako igrate nagrada dođe .

 Dubravka bez Mara Đuraša je dimenziju lošija i točno on im je falio za pobjedu . Odlično su odradili turnir a kada znamo da u zadnja dva turnira u regularnom dijelu utakmice nisu poraženi , to pokaziva koliko je to moćna i dobra ekipa . Milimetri su ih dijelili do trećeg osvajanja ovog turnira i da su uspjeli bili bi jedini koji su tri puta osvojili ovaj turnir . Možda to bude dogodine .  

Nakon završetka utakmice pristupilo se dodjeli nagrada pa redom idemo :

DJECA : 1. CAVTAT 2

             2. ČILIPI

             3. GRUDA

FER PLAY : STRAVČA

NAJBOLJI GOLMAN : TOMISLAV VODOPIJA

NAJBOLJI IGRAČ : MARINO DUČIĆ

NAJBOLJI STRIJELAC : IVOR JELINIĆ

GLAVNI TURNIR :

1.OBOD

2.DUBRAVKA

3.ČILIPI

FER PLAY : LOVORNO I DRVENIK

NAJBOLJI VRATAR : IVO KRILANOVIĆ

NAJBOLJI IGRAČ : ANTONIJO LANG

NAJBOLJI STRIJELCI : PAULO VUKIĆ , IVICA OBAD , JOSIP ZADRO , FRANJO URLOVIĆ , LUKA PERAK 

 Ovu priliku koristimo da se zahvalimo sucima ovog turnira Maroju Kokanoviću , Davoru Klariću , Mariju Budimiru , Goranu Duvnjaku Vedranu Babiću i našem  velikom prijatelju i suorganizatoru Andreju Topiću . 

Andrej je glavni krivac što na ovomu turniru na svakoj večeri smo imali prvoligaške suce a  finale nikada na ovom području , a pitanje je da li i gdje na bilo kojemu turniru u državi su sudila dva međunarodna suca . Da vas posjetimo , Andrej Topić do saobračajne nesreće bio međunarodni FIFA sudac  , a Vedran Babić je aktualni međunarodni FIFA sudac koji je ove godine i lani sudio na završnom turniru finala lige prvaka te će dogodine suditi završnicu futsal svjetskog prvenstva . 

Andrej hvala tebi i našim prijateljima koji dolaze suditi ovaj turnir !

 

Također hvala svim našim sponzorima , pomagačima , koji su bili imenovani i onima koji nisu i ne žele biti u javnosti , a nama iz godine u godinu pomažu . Posebno veliko bravo za dečke iz kluba koji su nesebično pomagali i iznjeli ovaj turnir .

Veliko hvala svim ekipama i svakom posjetitelju koji je došao podržati ovaj turnir .

Također koristimo priliku da se ispričamo za pogreške koje su se dogodile i neke manjkavosti koje smo uvidjeli . U budućim turnirima ćemo sagledati kritike i pokušati korigirati neke stvari koje nisu bile uredu ili manjkave . Zlonamjerne i lakomislene nećemo kritizirati niti raspravljati , a u stvari svak ima odrješene ruke za napraviti svoj turnir po svojim pravilima .

Još jednom svima HVALA  , koji velikom većinom nas podržavate već dugih 15 godina od početka prvog turnira .

Vidimo se dogodine na istom mjestu u isto vrijeme .

ORGANIZATORI

  • Finalista - Đe mi je vatromet?
Sponzori



" L I N E A " salon pokućstva
ADRIATIC-OSIGURANJE
Caffe bar "PERGOLA"