Anketa
07.06.2019
Turnir je bolji kada je :

više ekipa i lošija je kvaliteta
manje ekipa i bolja kvaliteta
ni jedno ni drugo
Pogledaj rezultate
Tražilica
Google

Linkovi
Nogomet
Utorak, 15.07.2014  

 

 ENKEL - TRANSFORMATOR  2 : 2  p7:6

Fantastična utakmica u kojoj je presudilo iskustvo momčadi iz Popovića. Mladi Čilipljani su imali sve u svojim rukama, jer voditi 2:0 u polufinalu 8 minuta prije kraja je ogromna prednost . Međutim iskusni veterani Popovića na krilima rastrčane mladosti stiskaju neiskusnu momčad iz Čilipa i dolaze do izjednačenja. U lutriji penala pobjedila je klapa iz Popovića koja večeras ide na noge Grudi .

 GRUDA - APOSTOLI   0 : 0  p3:1

Tvrda šahoska borba u kojoj nitko nije preuzeo dovoljno  rizika da pokuša zabiti gol , već su u svakom napadu obje momčadi imale osigurač . Pred sam kraj utakmice Apostoli su malo više zariskirali i stvorili nekoliko šansi , međutim nedovoljno za savladati izvrsnog vratara Grude . U lutriji penala Gruda je izborila svoje drugo finale .

ENKEL - GRUDA

Mišljenja smo da će ovo biti odlična utakmica u kojoj će odlučivati nijanse poput svježine igrača,vratar ...  Zato Vas pozivamo da dođete na tribine stadiona u Ljutoj i uživate u finalnoj večeri.

TRANSFORMATOR - APOSTOLI 

Zasiguro će i ovo biti vrlo zanimljiva utakmica u kojoj će Apostoli drugi puta pokušati doći do medalje, a i momci iz Čilipa su željni dokazivanja i potvrde svoje kvalitete.

  • Gruda - Ajmo donijet pokal u mjesto koje to zasluzuje!! AJMOOOOO
  • Gruda - Ajmo donijet pokal u mjesto koje to zasluzuje!! AJMOOOOO
  • Popo - Mislim da će se tu nešto pitat i Enkel!
  • mišo ruso - Jedan je MARKO SMIŠLJAN,jedna veličina popovića,da je on na golu ,kanta bi u popovićima večeras bila,samo što Pavo Skurić neda.
Sponzori



" L I N E A " salon pokućstva
ADRIATIC-OSIGURANJE
Caffe bar "PERGOLA"