Anketa
07.06.2019
Turnir je bolji kada je :

više ekipa i lošija je kvaliteta
manje ekipa i bolja kvaliteta
ni jedno ni drugo
Pogledaj rezultate
Tražilica
Google

Linkovi
Ljuta
Ponedjeljak, 29.06.2015  

I u sinoćnjoj sedmoj večeri sedmog turnira konavoskih sela tribine malonogometnog stadiona u Ljutoj su bile pretijesne za sve gledatelje čime zanimanje za turnir ne opada ni u sedmoj godini.Sinoć je riješena skupina B a igralo se i u skupini C.

U prvoj utakmici večeri Zvekovica je na poluvremenu vodila 8:0 protiv Gabrila koje su igrale s igračem manje.Na početku 2. poluvremena Gabrile predaju utakmicu.

U drugoj utakmici večeri osvajač prvog turnira Dunave su izgubile 2:0 od vrlo dobre momčadi Pavljeg brda/Karasovića.Ovime je momčad Pavljeg B./K. osigurala prolaz u osminu finala.Iznimno čvrsta momčad Dunava će prolaz tražiti protiv Zvekovice u zadnjem kolu C skupine.

Treća utakmica nam je ponudila sraz ekipa Apostola i Močića.Odmah na početku Apostoli odlaze na 2:0 golovima Jure Ljubenka.Zatim Močići smanjuju na 2:1.Taj se rezultat odražao do 3 minute prije kraja kada Apostoli postižu još 2 gola i rješavaju pitanje pobjednika i prolaze u nokaut fazu.

U zadnjoj utakmici večeri mlada momčad DVD-a je uvjerljivo pobjedila odličnu klapu iz Vitaljine rezultatom 11:3.Ovim rezultatom u ovoj skupini prolaze DVD i Apostoli.Ekipi Vitoša svaka čast na borbenosti iako nisu imali šansu za prolazak dalje.

Turnir se sve više zakuhava , a tribine su svaki dan prepune što je najbolja pozivnica da i sutra dođete na turnir u Ljutu i uživate u nogometu , druženju te naravno jelu i piću.

  • *** - Odlicna ekipa a primila 11 golova!
  • + - Pohvale za brzi izvještaj sa utakmica, te kontrolirane komentare. Dosta bolje nego prijašnjih godina.
  • Perbo - Gledam rezultate i mislim se uh kako su Cilipjani zabili 11 golova kad su stigli a onda procitam da je Zvekovica vodila 8:0 na poluvremenu i da su im Gabrile predali utakmicu hahaha to bi do kraja bilo dvadles
  • Poljice - Gabrili su počeli sa 2 igrača manje. Nakon 7 min došao im je 4. igrač. Čudi me da to nitko nije napisao, pa ni u izvješću sa utakmice...
  • odg - Ispravljeno
  • sv.pavao - i pavlje brdo je trebalo od zvekovice dobit 8 komada ali to je nogomet i zato ga svi volimo
  • radikal - Dajte Enkel da se igramoooo!!!!
  • Pop - Slusaj decko, Enkela se moze pobijedit ali da ces se poigrat to zaboravi. Mislili ste se vi i lani poigrat pa su neka djecica poslije utakmice plakala. Zato suti i treniraj naporno. Vidimo se u petak.
Sponzori



" L I N E A " salon pokućstva
ADRIATIC-OSIGURANJE
Caffe bar "PERGOLA"