Anketa
07.06.2019
Turnir je bolji kada je :

više ekipa i lošija je kvaliteta
manje ekipa i bolja kvaliteta
ni jedno ni drugo
Pogledaj rezultate
Tražilica
Google

Linkovi
Ljuta
Utorak, 30.06.2015  

Sinoć na osmoj večeri turnira saznali smo još neke putnike u osminu finala.

U prvoj utakmici Lovorno je pobjedom tražilo prolaz dalje međutim Bačev do ih je uvjerljivo savladao rezultatom 7:0.Momcima iz Lovorne čestitamo na nastupu na ovom turniru i nadamo se da će se i dogodine prijavit.

Druga utakmica donijela nam je dvoboj Hajduka i Konavoskih Brda u kojem je Hajduku igrala samo pobjeda za prolaz dok je Brdima bio dovoljan i bod.Hajduk pojačan Markom Cvjetkovićem je izgledao vrlo dobro na terenu za razliku od prijašnje dvije utakmice.Sraz je završen rezultaom 6:0 za Radovčićane čime su kupili kartu za osminu finala.Konavoska Brda su vrlo čvrsta ekipa no protiv ovakvog Hajduka nisu imali šanse.

U skupini D prvo su se sastali Omladinac i Borac Tušići.Utakmica je bila prepuna šansi, ali lopta nije htjela u gol te je utakmica završena 0:0.U lutriji kaznenih udaraca koncentriranija je momčad Borca.Borcu je ovim rezultatom zagarantirana osmina finala.

U zadnjoj utakmici večeri između domaćina Jadrana i Komaja i za jedne i za druge poraz je značio ispadanje u grupnoj fazi.Prvo poluvrijeme je završeno 0:0.Međutim u drugom poluvremenu Jadran postiže dva gola preko A.Arbanasina , ali nije tu sve bilo gotovo jer minutu prije kraja Jug smanjuje na 2:1 te time završnicu utakmice čini neizvjesnom.Mi smo ostali koncentrirani i uspijevamo sačuvati rezultat od 2:1.

Sutra nas čeka možda i najuzbudljivija večer ovogodišnjeg turnira gdje će se za prolaz boriti Obod i Molunat te Sokol i Grudensburg.Također će za prvo mjesto u skupini igrati Zastolje i Mećajac

  • Realan - Molunat ce traziti prolaz protiv ekipe Oboda
  • posjetitelj - Sve pohvale za hamburgere ove godine odlicni su
  • Ja - Molunćani idu dalje!!
  • naš - Sokol na kraju prolazi
  • gledatelj - Molunat nema nikakve sanse
  • mladost - pada sivi soko vecerasss
  • Auf - Ma neda mi se gledat ovu zadnju utakmicu bit će ko da gledat UFC
  • Ma bezveze - Ovo sa Verajama za Obod je stvarno bzv, ljudi zive na Mecajcu... Ovaj turnir je gledan jer igraju male ekipe i mozda bas i ne najbolji igraci, nitko ne gleda zbog kvalitete. Ovajvim potezima unistit ce se car turnira i bit ce kao svaki drugi nezanimljiv. Organizatori bi morali mislit o tome ako ne ove godine onda barem za dogodine.
  • Ljubitelj kapljice - Pivo čista nula i lani i ove godine poradi te nešto kakav FAVORIT zato što je jeftin Karla žuja rogonja Zlatorog ....molim pošten i korektan odgovor...OK
  • kasne vijesti - za nas po svijetu trebalo bi već u ponoć pisat rezultate,ovako,u 10 ujutro ja još ne znam kako su igrali sokol-grudensbro.
  • KRKAN - SVAKE GODINE GORE !
  • brix - Turnir treba počinjat ko ljetne igre oko 15 srpnja, ne treba igrat u ponoća ko da nijeste pri sebi . Sve treba da završi do 22h, da je mrcu soli !
Sponzori



" L I N E A " salon pokućstva
ADRIATIC-OSIGURANJE
Caffe bar "PERGOLA"