Anketa
07.06.2019
Turnir je bolji kada je :

više ekipa i lošija je kvaliteta
manje ekipa i bolja kvaliteta
ni jedno ni drugo
Pogledaj rezultate
Tražilica
Google

Linkovi
Ljuta
Ponedjeljak, 13.07.2015  

 

  P A V LJ E   B R D O   I   K A R A S O V I Ć I    PRVAK 2015

 BALDO CICIJELJ NAJBOLJI STRIJELAC I NAJBOLJI IGRAČ

DELIJA NAJBOLJI VRATAR

FERPLAY  KONAVOSKA BRDA

3. OBOD

2. ZVEKOVICA

1. PAVLJE BRDO I KARASOVIĆI

 

PAVLJE BRDO I KARASOVIĆI - ZVEKOVICA  2 : 1 (0:0)

Izuzetno zanimljiva utakmica koju su nijanse odlučile. Tvrda utakmica kako smo i očekivali prvo poluvrjeme završila je rezultatom 0:0 , ali nemojte se varati bilo je dosta šansi na obje strane. U drugo poluvrijeme momčad PBK ulazi furiozno i najbolji igrač i strijelac turnira Baldo Cicijelj dva puta matira vratara Deliju . Tribine su proključale . Međutim iskusna momčad sa Zvekovice se ne predava . Ubacaju u veću brzinu i stvaraju brojne šanse . Njihov najiskusniji i najbolji igrač Tomo Vodopija poslje jednog slobodnog udarca smanjiva rezultat na 2:1 te stavlja ogroman pritisak na momčad PBK. Međutim PBK odoljeva svim napadima Zvekovice i upisuju se u povjest ovog turnira. 

Pavlje Brdo i Karasovići osvojili su ovaj turnir bez poraza te su finalista Zvekovicu dva puta pobjedili . U njihovoj momčadi se sastavilo veliko iskustvo , prave godine i izuzetna borbenost. Kada imate u momčadi Šmanjka, Cicijelja i Astića , te kada oni daju 120% svojih mogućnosti povuču cijelu ekipu i dogodi se ovo da jedno od najmanjih sela u Konavlima pobjedi na ovom turniru.

Zvekovica je izgubila svoje drugo finale. Cijeli turnir su djelovali odlično i organizirano. Njihov glavni nosioc igre je bio Tomo Vodopija i odigrao je cijeli turnir na vrlo visokom nivou.Ne smiju se ni drugi zaboraviti , Radičević, Caput, Delija ... . Također se mora priznati da su ovaj turnir i oni osvojili nebi bilo nezasluženo .  

ČILIPI - OBOD 3:3 (3:0) P2:3

Ova utakmica je u dva poluvremena imala različite dvije momčadi.U prvom poluvremenu momčad iz Čilipa je dominirala terenom i činilo se na poluvremenu da je utakmica gotova. Međutim momčad Oboda ima definitivno najjači karakter na ovogodišnjem turniru i opet se vraću iz ponora izjednačuju i lutriji penala osvajaju svoju prvu medalju na ovom turniru . Čilipljani opet nisu imali koncetracije , ali to je momčad kojoj milimetri nedostaju da uzmu opet nalov pobjednika ovog turnira.

SLAVEN - HLADNICA /DJECA 2006/2007/ 0:0 P2:1

I ova utakmica kao i cijeli turnir je bila neizvjesna i utakmicu su odlučili penali. Djecasa grude su bila spretnija .

  • škija - Cestitke ekipi Pavlje Brdo
  • Konavle Hdz - Baldooo majstor:)))
  • citatelj - Momak se preziva Cicijelj. Izabrali ste ga za najboljega igrača i strijelca,a prezime mu ne znate napisat. I tako cijeli turnir. Neozbiljno od vas.
  • Jakov - mali baldo je strasan...nije za turnir sela nego za vrlo visoke klubove
  • navijacica - Čestitke Baldu, nema veze kako mu pišu prezime,kako nisu upisali mu sve golove... svak zna tko je i svako vecer tribine o njemu pricaju, i divu se kako igra i kako je fin momak!!!bravo Baldo!!!!
  • Profo - I kad dođe 1000 do 1500 ljudi na finalno veče prijateljska kritika dovedite Zvučnije ime ipak....
  • navijacica - aaa ljubomore i zlobe!!!! Baldo je daleko najbolji, sve ostalo je nebitno!!!
  • di caprio - Ovako pljuju i c ronalda jer je najbolji. Baldo je igracina i da nije njega ne bi toliko bio ni kvalitetan/atraktivan turnir.
  • navijacica - di caprio-tako je zlim ljudima sve smeta sto je dobro!!! Samo nalaze zamjerke, neka oni organiziraju nesto slicno i idealno
  • Coca cola - Cicijelj nije iskoristio šansu u Dinamu, ima nekih lošijih što su iskoristili šansu, šteta za njega
  • Gošk - Cicijelj prvi na selu a zadnji u gradu.
  • Kona. fan - ČESTITKE PRVACIMA ! Bravo momci, svaka čast, sad može pričat svatko ovo i ono, vi ste igrom sve rekli !Ostanite trijezne glave i budite i dalje složni, do drugog turnira i zna se opet na Ljutu dogodine. ŽIVJELI!
  • dundo stari - Čestitke i našijem Jućanima, ma sve je bilo skladno i ušesno, malo su me zabojele guzne kosti od šedanja,da prostite, ali to je od starosti.Veselo vam bilo i dogodine...
  • di caprio - Kakve ste vi budaletine i dusmani sve vi znate. Ljubomorne dBog vas je stvorio nemoćne i samo mozete komentirat takve majstore. Umjesto budete sretni sto imate tako mladog talentiranog konavjanina vi ga pljujete. Svaka vam cast
  • trox - Gosk,Cicijelj je barem prvi na selu a da je zadnji ugradu o tom po tom,nego vidimo se ove jeseni po konavoskim ledinama jer i onako vozite spust zadnjih godina. P.S. čestitke PBK na osvojemom turniru i Ljucanima na organizacijo.
  • konavjanin - Bravo Baldovo, bravo Jablani! Najbolji ste, najbolji!
Sponzori



" L I N E A " salon pokućstva
ADRIATIC-OSIGURANJE
Caffe bar "PERGOLA"