Anketa
07.06.2019
Turnir je bolji kada je :

više ekipa i lošija je kvaliteta
manje ekipa i bolja kvaliteta
ni jedno ni drugo
Pogledaj rezultate
Tražilica
Google

Linkovi
Ljuta
Četvrtak, 22.10.2015  

Sinoć smo povodom obilježavanja dana  Općine Konavle dobili zahvalnicu za DUGOGODIŠNJE USPJEŠNO ORGANIZIRANJE TURINIRA KONAVOSKIH SELA .

Sretni smo i počašćeni da je naš dugogodišnji rad prepoznat i konačno nagrađen . Dobivenu nagradu, ne smatramo kao samo našu zaslugu  , već je doživljavamo kao veliku pobjedu nogometa, zdravog seljačkog druženja i nadmetanja. Pojedinac može imati dobru ideju , i ideje uvijek  postoje , međutim ako vas zajednica podupre , tada to postaje vrijedan projekt ili događaj kao što je TURNIR KONAVOSKIH SELA!

Ponosni smo što je TURNIR u Ljutoj već sedam godina jedan od centralnih događaja u Konavlima , a ovo vrijedno priznanje daje nam snage da i dalje nastavimo istim tempom .

Ne smijemo  ne spomenuti  sve žitelje našeg sela , koji su već prije sedam godina prepoznali i masovno poduprli  ovu ideju . Ovakav događaj ne može organizirati jedan čovjek ,a da bi ovaj događaj uspio na ovome nivou , morate imati podršku cijele zajednice .

Posebno smo sretni,  što smo kroz ovih sedam godina Konavljane, koji su se iselili ili privremeno preselili iz Konavala ,  potakli da se sjete odakle su potekli . Dosta njih se  odlučilo igrati za svoje rodno  selo odakle su im korijeni . Bilo je kroz ove godine slučajeva da su se opet iseljeni ljudi prijavljivali u selo, odakle su potekli, samo da bi nastupili. Ovakvo nešto može potaknuti  samo zdravi sportski događaj, u kojemu svi mi zajedno sudjelujemo, dragi naši Konavljani . Događaj u kojemu je prestiž igrati za svoje selo , malonogometni turnir u kojemu je sekundarna stvar nagrada za pobjednika , nogomet bez kupljenih profesionalaca koji igraju za novce , posjetiteljima kojima i nije važno igra li njihovo selo,  jer će sigurno sresti nekoga koga poznaju , djeca kojima u 20 dana ljeta nije na prvom mjestu plaža, već Ljuta , e to sve čini  TURNIR KONAVOSKIH SELA.

Na kraju  HVALA  svima Vama koji  ste odlučili  da nas nagradite . Veliko HVALA  Općini Konavle,  koja nam je uručila ovo vrijedno priznanje , koje će nam biti veliki poticaj za naš daljnji rad i realizaciju ove i ovakvih ideja. I na kraju posebno hvala   Konavokama  i Konavljanima, koji  ste već  sedam godina uz nas i naša podrška !

Vidimo se krajem  lipnja 2016 godine u Ljutoj na 8. TURNIRU KONAVOSKIH SELA !!!

  • Ja - Bravo))
  • tete - ma vajaniste, ja to znam, ma neka sadarke znadu i drugi, čestito vam naši manjci, ma neka, ma baš....
  • rajdan - još da nijeste naštelili skuter Monkoviću!!!
Sponzori



" L I N E A " salon pokućstva
ADRIATIC-OSIGURANJE
Caffe bar "PERGOLA"