Anketa
07.06.2019
Turnir je bolji kada je :

više ekipa i lošija je kvaliteta
manje ekipa i bolja kvaliteta
ni jedno ni drugo
Pogledaj rezultate
Tražilica
Google

Linkovi
Ljuta
P O L U F I N A L E
Petak, 15.07.2016  

 

U turniru djece obje dvije momčadi Slavena koje su se plasirale u polufinale su izgubile od momčadi Orašca i Hladnice. Tako će prvi pehar pobjednika turnira djece poći u Orašac ili u Hladnicu. Dva Slavena će igrati za brončanu medalju

U prvoj polufinalnoj utakmici večeri na teren su izišle momčadi Popovića i Pridvorja 4 : 1 . Utakmica u kojoj mo očekivali neizvjestan rezultat nije bila takva . Momčad iz Popovića je sinoć bila samouvjerena i moćna . Pridvorjani jednostavno nisu bili  na nivou igara koje su pružali na ovogodišnjem turniru , te im ostaje borba za brončanu medalju . Prvi finalist momčad iz Popovića je izvrsna mlada klapa , koja sa svojim brzim nogometom uništava svoje protinike . Velika većina momaka iz Popovića se okrunila medaljom pobjednika , a ako se vrate na vrh  to će biti druga momčad nakon Čilipa koja ima dva pokala pobjednika .

Zvekovica - Mećajac 3:1. Dvije momčadi koje se izvrsno poznaju odigrale u odličnu utakmicu u kojoj je presudilo iskustvo momčadi sa Zvekovice.  Mećajac je jedna odlična klapa koja se vraće u vrh ovog turnira , nakon tri prve godine , kada su dolazili do polufinala i četvrtfinala . Svih ovih godina uvijek su bili dobri i zasigurno ih nitko nije želio za protivnika , a uvijek im fale nijanse da dođu do vrha . Zvekovici je ovo treći pohod na vrh. Sa tri finala se jedino još mogu pohvaliti Čilipljani koji su osvojili dva puta ovaj turnir . Zvekovica je uvijek tu negdje a da li će imati snage i sreće da se popnu na vrh saznati ćemo u nedjelju u 22:30 sati .

Znači u nedjelju u 22:30 sati saznati ćemo , da li će se Zvekovica , jedna od najstarijih i najiskusnijih momčadi po prvi puta popeti na najviši skalin postolja ili će to biti Popovići jedna od najmlađih momčadi turnira. U nedjelju ćemo saznati da li će prijelazni pokal poći po prvi puta zapadno od Čilipa ili će se vratiti godinu dana u klupske prostorije Enkela iz Popovića. Također ćemo sasznati u nedjelju , da li će prvi pehar sa ovoga turnira upotpuniti zbirku u Pridvorju , ili će ostati na korak od odličja .

Na sva ova pitanja odgovore ćemo dobiti u NEDJELJU 17.07.  a poslje dobivenih odgovora slijede   VATROMET  I ZABAVA UZ  MATKA I BRANU !!!

  • Rabota - Zvekara ludara u glavu me udara
  • Meme Tulije Ciceron - Tko ima bit jeben njemu gaće same padaju.
  • Velo misto - Obade drž se kuhanja...a mladosti sela pusti da se igra..i zabavlja...
  • aaaa - Popovici po naslov!!!!!!!!
  • neki tamo - zvekovica sto jes jes pobjeduje u neđeju!!
  • Mato - Utakmice odlične,po ove godine se igra najbolji nogomet, polufinala super,a veliko finale bi ocijenio tako da malu prednost dajem Popovicanima iz toga sto su mlađi,možda riješim, suci sinoć u prvoj utakmici odlični,a bogami u drugoj su navlačili za Mečajac
  • da - ko je najboji strijelac?
  • HŽV - HNS .ederi nogomet ste s.ebali
  • IVOŠ - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sve ću stuć aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dodijali te mi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • 1986 - popovici osvajaju
  • Union - Mali Opusic najbolji je konavoski igrač otkad je Konavala i ovijeh krajeva. Ono je pravi NLO za sve ostale igrače na turniru
  • tete - Neka sve, a more li bez tega vatrumeta, njijovi složili kladnje na ledini ,pa da se što ne upali,a onoličke živine, pa ko to narani,aaaaaaaa
  • ???? - Mali Opusic najbolji otkad je Konavala? Oprosti o kojemu sportu pricamo?
  • selo - Onako sekreto , ma da se zna, naši manjci iz sela su u karanteni od petka veče, Lolo ima svoje metode rada, a mi ga podržavamo, ma da se zna, nadamo se bokaru, e !
  • Brix - Pehar pobjednicima uručit će vrlo poznata osoba iz javnog života, tko je, dođite i uvjerite se sami, ugodno veče !
Sponzori



" L I N E A " salon pokućstva
ADRIATIC-OSIGURANJE
Caffe bar "PERGOLA"